210 5980 088

Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική Γονέων

Η συμβουλευτική απευθύνεται σε γονείς παιδιών και εφήβων όλων των ηλικιών με ή χωρίς δυσκολίες. Οι προκλήσεις της καθημερινότητας, και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του περιβάλλοντος προβληματίζουν όλους τους γονείς. Η διαδικασία εχει εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην διερεύνηση και χρήση στρατηγικών που ταιριάζουν στο προφίλ της κάθε οικογένειας.

Κάποια απο τα διλήμματα που όλοι αντιμετωπίζουν σχετίζονται με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των νεότερων μελών της οικογένειας, τις συνήθειες που μπορεί να θεωρούνται επιβλαβείς, τους κινδύνους που διατρέχει το παιδί στα διάφορα περιβάλλοντα, τις σχέσεις του με μεγαλύτερους ή συνομήλικους, τη συναισθηματική πληρότητα και ισορροπία των παιδιών, την απόκτηση ή/και βελτίωση δεξιοτήτων τόσο από πλευράς των ενηλίκων στο γονεϊκό τους ρόλο αλλά και απο πλευράς των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας
& τις προσφορές μας


Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.