210 5980 088

Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας

Το Κέντρο μας δραστηριοποιείται με ιδιαίτερο δυναμισμό, τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της Ειδικής Αγωγής. Ένας χώρος σύγχρονος, που ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, την άρτια καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα, αλλά και το φιλικό του περιβάλλον που αγκαλιάζει το παιδί και την οικογένεια.

 

Προσφέρουμε

Εμπεριστατωμένη αξιολόγηση και αντιμετώπιση δυσκολιών που αφορούν στους τομείς του Λόγου, του Έργου, της Μάθησης και της Συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για εξατομικευμένα ή και ομαδικά προγράμματα:

Το Κέντρο Παρέχει

 • Ολιστική αξιολόγηση των δεξιοτήτων του παιδιού
  και εντόπιση των αναγκών του
 • Συχνή επανεκτίμηση της πορείας του
  προγράμματος και αναπροσαρμογή του
 • Σχεδιασμό εξατομικευμένης θεραπευτικής
  παρέμβασης, βασισμένη στις ανάγκες του κάθε παιδιού
 • Συχνή επικοινωνία με τους γονείς, με σκοπό την
  καθοδήγηση σχετικά με θέματα που αφορούν
  το παιδί
 • Εφαρμογή του θεραπευτικού προγράμματος στα
  πλαίσια της συνεδρίας αλλά και σε εναλλακτικά
  πλαίσια, όπου το παιδί δραστηριοποιείται (σχολείο,
  σπίτι)
 • Επικοινωνία με φορείς και εκπαιδευτικούς, με
  στόχο την σφαιρική αντιμετώπιση των
  δυσκολιών του παιδιού

Η διεπιστημονική
μας ομάδα

Απαρτίζεται από Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς παιδαγωγούς, Ψυχολόγους και Παιγνιοθεραπευτές. Οι γνώσεις, η πολυετής εμπειρία, η διαρκής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης, αλλά πάνω από όλα η άριστη συνεργασία της ομάδας μας, εγγυώνται το καλύτερα αποτέλεσμα!

Ο χώρος μας

Είναι σχεδιασμένος και πλήρως εξοπλισμένος με το πιο αναβαθμισμένο υλικό, ώστε να καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες των θεραπευτικών μας προγραμμάτων.

Οι δράσεις μας

Η διεπιστημονική ομάδα του “Λόγος για Γνώση” γνωρίζει, σέβεται και στηρίζει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Για το λόγο αυτό στο χώρο μα λειτουργούν Σχολές Γονέων, διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικές ομιλίες καθώς και στην ιστοσελίδα μας αναρτώνται σε εβδομαδιαία βάση επιστημονικά άρθρα, για θέματα που αφορούν στην παιδική ψυχολογία και την διαπαιδαγώγηση.

Οι μικροί μας φίλοι καλοδέχονται το καλοκαίρι με δημιουργικότητα και ατελείωτο παιχνίδι στο “Summer Camp-Λόγος για Δράση”! Σας περιμένουμε κάθε καλοκαίρι στα προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 4-9 ετών για να γνωριστούμε, να παίξουμε και να περάσουμε αξέχαστα.

 

H Oμάδα μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε

Μαγιάση Ελευθερία
Λογοθεραπεύτρια - Επιστημονική Υπεύθυνη
Μαγιάση Γεωργία
Ψυχολόγος
Κουμπούρου Αναστασία
Ψυχολόγος
Λουκοπούλου Μαρία
Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός
Σπανουδάκη Αλίκη
Εργοθεραπεύτρια
Πιτσόλου Βασιλική
Εργοθεραπεύτρια
Αγγελοπούλου Κωνσταντίνα
Ψυχολόγος
Γαλανοπούλου Σωτηρία
Λογοθεραπεύτρια
Δαλαμπίρα Ιωάννα
Εργοθεραπεύτρια
Καλλου Ελευθερία
Γραμματέας
Κρητικού Αμαλία
Ειδική Παιδαγωγός
Λεβεντάκη Ολυμπία
Λογοθεραπεύτρια
Μασουρίδης Βασίλης
Λογοθεραπευτής
Μικρώνη Δήμητρα
Φιλόλογος
Οικονόμου Ελένη
Μαθηματικός
Ρηγοπούλου Ελένη
Φιλόλογος-Ειδική Παιδαγωγός
Χριστάνα Ελένη
Εργοθεραπεύτρια

Είπαν για εμάς

Συνεργαζόμαστε ένα χρόνο τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας γνωρίσαμε πρώτα απ’ όλα σαν ανθρώπους και ύστερα σαν παιδαγωγούς. Ο γιος μας είχε εξαιρετική πορεία στην λογοθεραπεία με γρήγορο και άριστο αποτέλεσμα. Επίσης είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση των παιδιών μας στο σχολείο και αυτό οφείλεται σ’εσάς!

Κώστας & Ανθή

Ερχόμαστε στο κέντρο Λόγος για Γνώση εδώ και 6 μήνες. Ο χώρος του κέντρου εκπέμπει ζεστασιά και οι άνθρωποι δείχνουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το παιδί μας. Υπάρχει καλή συνεργασία μ'εμάς και το σχολείο του παιδιού και τη μικρή μας να πηγαίνει πάντα χαρούμενη στο μάθημα της!

Κατερίνα & Νίκος

Αυτό που μας άρεσε και μας ξάφνιασε ευχάριστα, ήταν ότι από την πρώτη στιγμή ο μικρός μας δεν ήθελε να φύγει με τίποτα από το κέντρο! Είναι σε πρόγραμμα λογοθεραπείας και εργοθεραπείας και η εξέλιξη του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι αξιοθαύμαστη! Ευχαριστούμε όλες τις κοπέλες για την στήριξη τους!

Άννα & Μιχάλης

Πριν 3 χρόνια το παιδί μας διαγνώστηκε με Δυσλεξία Δοκιμάσαμε σε διάφορα κέντρα πριν καταλήξουμε στο κέντρο Λόγος για Γνώση. Εδώ και ένα χρόνο που συνεργαζόμαστε, εντοπίσαμε μεγάλη πρόοδο τόσο στο μαθησιακό κομμάτι όσο και στην γενικότερη συμπεριφορά του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

Μαρία & Γιώργος

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας
& τις προσφορές μας


Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.