Το κέντρο μας

Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο μας!

Το Κέντρο μας δραστηριοποιείται με ιδιαίτερο δυναμισμό, τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της Ειδικής Αγωγής. Ένας χώρος σύγχρονος, που ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, την άρτια καταρτισμένη διεπιστημονική του ομάδα, αλλά και το φιλικό του περιβάλλον που αγκαλιάζει το παιδί και την οικογένεια.


Προσφέρουμε

Eμπεριστατωμένη αξιολόγηση και αντιμετώπιση δυσκολιών που αφορούν στους τομείς του Λόγου, του Έργου, της Μάθησης και της Συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για εξατομικευμένα ή και ομαδικά προγράμματα:

  • Λογοθεραπείας
  • Εργοθεραπείας
  • Αισθητηριακής ολοκλήρωσης
  • Παιγνιοθεραπείας
  • Ειδικής διαπαιδαγώγησης
  • Εξατομικευμένης σχολικής μελέτης
  • Συμβουλευτίκής γονέων
  • Παιδοψυχιατρική εκτίμηση

Η διεπιστημονική μας ομάδα

Απαρτίζεται από Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Ψυχολόγους και Παιγνιοθεραπευτές. Οι γνώσεις, η πολυετής εμπειρία, η διαρκής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης, αλλά πάνω από όλα η άριστη συνεργασία της ομάδας μας, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα!


Ο χώρος μας

Είναι προσεκτικά σχεδιασμένος και πλήρως εξοπλισμένος με το πιο αναβαθμισμένο υλικό, ώστε να καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες των θεραπευτικών μας προγραμμάτων.


Οι δράσεις μας

Η διεπιστημονική ομάδα του "Λόγος για Γνώση" γνωρίζει, σέβεται και στηρίζει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Για το λόγο αυτό στο χώρο μας λειτουργούν Σχολές Γονέων, διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικές ομιλίες καθώς και στην ιστοσελίδα μας αναρτώνται σε εβδομαδιαία βάση επιστημονικά άρθρα, για θέματα που αφορούν στην παιδική ψυχολογία και την διαπαιδαγώγηση.

Οι μικροί μας φίλοι καλοδέχονται το καλοκαίρι με δημιουργικότητα και ατελείωτο παιχνίδι στο "Summer Camp-Λόγος για Δράση"! Σας περιμένουμε κάθε καλοκαίρι στα προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 4-9 ετών, για να γνωριστούμε, να παίξουμε και να περάσουμε αξέχαστα!

Αξιολογήστε την προσπάθεια μας

Τι λένε οι γονείς για εμάς

Η Ομάδα μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας;

Στείλτε μας το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!